Doneren

Er is veel geld nodig om de projecten te kunnen ondersteunen. Door op een verantwoorde manier financiële middelen te verstrekken aan de lokale werkgroep in Oekraïne, wordt het mogelijk de plaatselijke economie en koopkracht te stimuleren. Dit heeft op de lange termijn meer effect dan het massaal verstrekken van materialen en grondstoffen.

De stichting IJHOE is volledig afhankelijk van giften. Jouw bijdrage is van groot belang voor de continuïteit van de hulpverlening de komende jaren.

Hoe je kunt doneren

Geef voor voedselpakketten

Door te doneren voor voedselpakketten, kunnen wij mensen in West-Oekraïne (Transkarpatië) helpen met datgene wat het meest nodig is. Zo hebben we al vele mensen geholpen. Je donatie is van harte welkom! 

Geef eenmalig

Als giftgever help je met jouw gift de IJHOE in specifieke projecten of situaties. Zo zal jouw geld in de winter bijvoorbeeld naar voedselpakketten gaan. Jouw geld besteden we aan eenmalige projecten of acties die we samen met de lokale mensen opzetten. 

Geef periodiek

Met een periodieke gift help je voor een vast bedrag per maand mensen in armoede. Door ons periodiek te steunen creëer je meer mogelijkheden voor ons om mensen en projecten in Oekraïne vast te steunen. Dit geeft rust en zekerheid!

Geef periodiek als bedrijf

Als bedrijf stichting IJHOE periodiek steunen? Neem contact met ons op via info@ijhoe.org. We bekijken graag met jou de mogelijkheden.

Geef een gift

Scan de QR code hieronder, of geef een gift via een betaalverzoek.

QR-code om een gift te geven

Doneer een voedselpakket

Scan de QR-code hieronder, of doneer een voedselpakket via een betaalverzoek.

QR-code om een voedselpakket te doneren

Wij waarderen iedere gift die je geeft! Het helpt ons om zoveel mogelijk zorg en hulp te verlenen aan mensen in West-Oekraïne.

Alwin Penninkhof - Voorzitter IJHOE

Onze projecten

Gehandicaptenzorg in Mezovari

Gehandicaptenzorg in Mezovari

In de voormalig maalderij in Mezovari wordt zorg verleend aan gehandicapte kinderen en jongeren. Er wordt nog steeds gebouwd, maar er worden wekelijks al 35 kinderen en jongeren behandeld. Dat gebeurt onder leiding van een Nederlands stel, Stefan en Margaretha Bakker uit Nieuwleusen, dat daar al enkele jaren werkt.

Doneer direct

Zorgcomplex in Mezovari

Zorgcomplex in Mezovari

Tijdens onze zoektocht naar een nieuw project gaf de bisschop aan dat er vraag is naar een zorgcomplex voor oude mensen. Dit kun je vergelijken met een Myosotis of Maarlenhof bij ons. Het doel is om een groot gebouw in te richten als zorgcentrum waarbij mensen de zorg krijgen die ze nodig hebben. Het nieuwe dak zit er inmiddels op. De gevel zal nu worden bekostigd en aangepakt.

Doneer direct

Gaarkeuken in Dercen

Gaarkeuken in Dercen

In de gaarkeuken worden warme maaltijden voor de armste mensen klaargemaakt. Deze maaltijden worden afgehaald of bij de mensen thuis gebracht. IJhoe draagt financieel bij aan de continuering van de gaarkeuken.

Doneer direct

Renovatie diaconaal centrum in Kaszony

Renovatie diaconaal centrum in Kaszony

In de predikantsplaats van Ferenc liggen er plannen om het diaconale centrum op te knappen. Door de verschillende ruimte te restaureren kan er club en catechisatie worden gegeven. Ook zal het diaconale centrum een plaats van ontmoeting zijn. De komende periode worden deze plannen verder concreet gemaakt.

Doneer direct

Neem contact op

Neem via onderstaande gegevens contact met ons op, of vul het formulier in met jouw vraag of opmerking.

Ringmus 28, 8271 HE, IJsselmuiden