Welkom op de website van IJsselmuiden helpt Oekraïne
 

Donaties

 

Iedere bijdrage voor het werk van onze stichting is uiteraard van harte welkom.

U kunt uw gift overmaken op bankrekeningnummer: NL05 RABO 01413 81 345 t.n.v. Stichting IJHOE IJsselmuiden.


Er is veel geld nodig om de projecten te kunnen ondersteunen. Door op een verantwoorde manier financiële middelen te verstrekken aan de lokale werkgroep aldaar, wordt het mogelijk de plaatselijke economie en koopkracht te stimuleren. Dit heeft op de lange termijn meer effect dan het massaal verstrekken van materialen en grondstoffen. De stichting IJHOE is volledig afhankelijk van giften. Uw bijdrage is van groot belang voor de continuïteit van de hulpverlening de komende jaren.


Vorig jaar kregen we weer veel giften van u, soms contant, meestal op onze bankrekening. Eerdere jaren stuurden we een bedankbriefje, tevens te zien als bevestiging van uw gift t.b.v. uw aangifte Inkomstenbelasting.

Dat is nu moeilijker geworden. Sinds de invoering van de (lange) Iban bankrekeningnummers staat er geen adres van de gever meer op onze afschriften. Stelt u toch prijs op een bevestiging, meldt dat gerust door het contactformulier hieronder in te vullen. Wij zorgen dan dat u een brief per email ontvangt.

 In ieder geval ook vanaf deze plek: hartelijk dank voor uw giften!